Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
x

Zeldenrust-Steelantcollege

Velden met een * zijn verplicht.

Zomerschool

De zomerschool is nu bijna ten einde! We hopen natuurlijk van harte dat het allemaal goed is gegaan. Zoals we vorige week aangaven volgt er nu een tweede 'leerscan'. Deze leerscan gebruiken we om de resultaten te vergelijken en om te kijken of je in de afgelopen twee weken daadwerkelijk hebt geexperimenteerd met leren. De informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt alleen gebruikt om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Vul de vragen dus eerlijk in. Alvast bedankt!

Over jou

Eerst willen we graag weten wie jij bent. We hebben je naam en email adres nodig om deze vragenlijst te kunnen vergelijken met de vragenlijst die je aan het begin van de zomerschool hebt ingevuld. Wij houden ook niet van spam en daar zullen we hem dus ook niet voor gebruiken. Geen zorgen. In de hele vragenlijst zijn alle vragen met een * verplicht.Leren voor school

Dit blok gaat over wat jij doet als je gaat leren. Zorg dat je zo realistisch mogelijk bent, dus niet het 'beste' antwoord geven, maar invullen wat je ook echt doet tijdens het leren!
Evaluatie

Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd wat je van de zomerschool vond. Vul daarom onderstaande vragen in, die betrekking hebben op jouw evaluatie.