Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
x

Dollard college

Velden met een * zijn verplicht.

Zomerschool

Deze week beginnen we bij jou op school met de zomerschool. Een studiecoach van Remind en de vakdocenten van Nationale Zomerschool zullen dan samen met jou gaan zorgen dat jij alsnog over gaat naar het volgende jaar. Om te voorkomen dat je nog een keer een zomerschool zal moeten doen, zal de studiecoach je tijdens de zomerschool begeleiden tijdens het leren en al je vragen over leren, lezen, concentreren, samenvatten, plannen, discipline en motivatie beantwoorden. Om een eerste indruk te krijgen van hoe jij leert, hebben we deze vragenlijst gemaakt. Deze zal ongeveer 5 minuten duren. Het gaat over wat jij doet als je leert. De informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt alleen gebruikt om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Vul de vragen dus eerlijk in. Alvast bedankt!

Over jou

Eerst willen we graag weten wie jij bent. We hebben je naam en email adres nodig om deze vragenlijst te kunnen vergelijken met de vragenlijst die je aan het einde van de zomerschool zal invullen. Wij houden ook niet van spam en daar zullen we hem dus ook niet voor gebruiken. Geen zorgen. In de hele vragenlijst zijn alle vragen met een * verplicht.Leren voor school

Dit blok gaat over wat jij doet als je gaat leren. Zorg dat je zo realistisch mogelijk bent, dus niet het 'beste' antwoord geven, maar invullen wat je ook echt doet tijdens het leren!