Leerscan 1

Velden met een * zijn verplicht.

Smartass Academy: De Leerscan

Hoi!

Leuk dat je meedoet aan de Smartass training! De komende 8 weken ga je aan de hand van 8 modules ontdekken hoe je slimmer en gemotiveerder kunt leren. Vervolgens zul je een maand experimenteren met alles wat je geleerd hebt tijdens de training. Daarna komen we weer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te horen hoe het experimenteren is gegaan. Voordat we beginnen willen we graag dat je deze vragenlijst invult over hoe je nu omgaat met leren. Ook willen we graag weten wanneer de Smartass Academy voor jou een succes is zodat we er samen alles aan kunnen doen om dat doel te bereiken!

Over jou


Leren voor school
Waar wil je beter in worden?

We hopen dat je aan het eind van de Smartass training veel slimmer en met meer motivatie kan leren. Om daarvoor te zorgen ga je de komende weken, aan de hand van de 8 modules uit het Leren Leren boek, onderzoeken hoe leren voor jou het beste werkt. Graag willen we van jou weten wat je nog wil leren over leren én wanneer de Smartass training voor jou een succes is.Wanneer is het een succes?

Wanneer is de Smartass training voor jou een succes? Schrijf zo concreet mogelijk op wat je na de Smartass training bereikt wil hebben.