Leerscan 1

Velden met een * zijn verplicht.

Smartass Academy: De Leerscan

Hoi!

Leuk dat je meedoet aan de Smartass Academy groepsbegeleiding! De komende weken ga je ontdekken hoe je slimmer en gemotiveerder kunt leren. Dit zul je in een groep doen met andere ‘Smartasses’ die ook aan de slag gaan met leren. Voordat we beginnen willen we graag dat je deze vragenlijst invult over hoe je nu omgaat met leren. Ook willen we graag weten wanneer de Smartass Academy voor jou een succes is zodat we er samen alles aan kunnen doen om dat doel te bereiken!

Over jou


Leren voor school
Waar wil je beter in worden?

We hopen dat je aan het eind van de Smartass Academy veel slimmer en met meer motivatie kan leren. Om daarvoor te zorgen gaan we de komende weken samen aan de slag en onderzoeken we hoe leren voor jou het beste werkt. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar wat doen! Graag willen we van jou weten wat je nog wil leren over leren én wanneer de Smartass Academy voor jou een succes is.

 


Wanneer is het een succes?

Wanneer is de Smartass Academy groepsbegeleiding voor jou een succes? Schrijf zo concreet mogelijk op wat je na de Smartass Academy bereikt wil hebben.