Opleiding voor professionals

Velden met een * zijn verplicht.

Opleiding voor professionals

Na zes jaar gewerkt te hebben met scholieren, studenten en docenten heeft Remind nu een eigen aanpak om jonge mensen te begeleiden bij hun ontwikkeling. Met ons boek, onze principes en randvoorwaarden helpen we steeds vaker docenten, trainers, huiswerk-begeleiders en pedagogen met onze ervaringen. Hiervoor zijn wij bezig met het opzetten van een opleiding speciaal voor professionals, zodat iedereen die beter wilt worden in het begeleiden van jonge mensen bij hun ontwikkeling bij ons terecht kan.

Ervaringen uit de Remind trainersopleiding

Uit onze ervaringen in het opleiden van studenten tot trainers weten we dat het een half jaar tot een jaar van intensieve begeleiding kan kosten voordat een student de methode van Remind helemaal eigen heeft gemaakt. Daar komen dan wekelijkse meetings, trainingen van externe professionals en veel persoonlijke aandacht bij kijken. We delen een Facebook-pagina, inspirerende informatie en persoonlijke ontdekkingen. Hierover willen we meer delen in het vakgebied 'persoonlijke ontwikkeling van jongeren'.

Interesse aangeven

We zijn nog aan het onderzoeken hoe we de opleiding voor professionals vorm gaan geven, middels dit formulier kunt u uw interesse in de opleiding aangeven.

Graag tot spreeks!

Het Remind Team