Peelland College

Velden met een * zijn verplicht.

Remind training

Op 16, 17 en 18 november beginnen we bij jou op school met Remind. Twee studenten zullen je dan laten ervaren hoe je slimmer en gemotiveerder kunt leren, en vertellen over hun ervaringen met leren en motivatie. Om een eerste indruk te krijgen van jullie hebben we deze vragenlijst gemaakt. Deze zal ongeveer 5 minuten duren en gaat over wat jij doet als je leert. De informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt alleen gebruikt om het programma te verbeteren. Vul de vragen dus zo realistisch mogelijk in. Alvast bedankt!

De Remind Trainers

Het programma

Eerst hebben we wat algemene gegevens van je nodig. We hebben je email adres nodig om deze vragenlijst te kunnen vergelijken met de vragenlijst die we je over een paar weken sturen. Wij houden ook niet van spam en daar zullen we hem dus ook niet voor gebruiken. In de hele vragenlijst zijn alle vragen met een * verplicht.

Leren voor school

Dit blok gaat over wat jij doet als je gaat leren. Zorg dat je zo realistisch mogelijk bent, dus niet het 'beste' antwoord geven, maar invullen wat je ook echt doet tijdens het leren!