Linde College

Velden met een * zijn verplicht.

Remind Learning Experience

Een tijdje geleden zijn we bij jou op school begonnen met de trainingen van Remind. Jullie hebben drie uur training gekregen van Noah en Marjolein. Er zullen hierna nog twee trainingen volgen die jou helpen met hoe je slimmer en gemotiveerder kunt leren. Om een beeld te krijgen van jullie 'leergedrag', hebben we deze vragenlijst gemaakt. Deze zal ongeveer 5 minuten duren. Het gaat over wat jij doet als je leert. De informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt alleen gebruikt om het programma op jullie wensen en behoeften aan te passen. Vul de vragen dus eerlijk in. Alvast bedankt!

Welk programma?

Eerst willen we graag weten aan welk programma je meedoet. We hebben je email adres nodig om deze vragenlijst te kunnen vergelijken met de vragenlijst die we na de derde training sturen. Wij houden ook niet van spam en daar zullen we hem dus ook niet voor gebruiken. Geen zorgen. 


Leren voor school

Dit blok gaat over wat jij doet als je gaat leren. Zorg dat je zo realistisch mogelijk bent, dus niet het 'beste' antwoord geven, maar invullen wat je ook echt doet tijdens het leren!