Dollard

Velden met een * zijn verplicht.

Remind Learning Experience

Over een aantal dagen beginnen we bij jou op school de Remind Learning Experience. Dan komen twee studenten je laten ervaren hoe je slimmer en gemotiveerder kunt leren. Om een eerste indruk te krijgen van jullie, hebben we deze vragenlijst gemaakt. Deze zal ongeveer 5 minuten duren. Het gaat over wat jij doet als je leert. De informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt alleen gebruikt om het programma te verbeteren. Vul de vragen dus eerlijk in. Alvast bedankt!

De Remind Trainers

Welke Learning Experience?

Eerst willen we graag weten aan welke Learning Experience je meedoet. We hebben je email adres nodig om deze vragenlijst te kunnen vergelijken met die we je over een paar weken sturen. Wij houden ook niet van spam en daar zullen we hem dus ook niet voor gebruiken.

In de hele vragenlijst zijn alle vragen met een * verplicht.


Leren voor school

Dit blok gaat over wat jij doet als je gaat leren. Zorg dat je zo realistisch mogelijk bent, dus niet het 'beste' antwoord geven, maar invullen wat je ook echt doet tijdens het leren!

 
Modules kiezen

Tijdens de Remind Learning Experience leer je alles over slim en gemotiveerd leren. De training bestaat uit vijf ‘modules’: blokken van ongeveer 45 minuten waarin we aandacht besteden aan een specifiek onderwerp dat met leren te maken heeft. Iedere Learning Experience behandelt de modules 'Hersenen' en 'Motivatie' omdat die de basis vormen voor het programma. Bij het kiezen van de overige drie modules willen we graag rekening houden met jouw voorkeur. Je kunt kiezen uit de volgende modules:

Onthouden

Leren om informatie op een snelle en leuke manier te onthouden.

Mindmappen

Leren hoe je informatie op een hersenvriendelijke manier kunt opschrijven, bijvoorbeeld voor een goede samenvatting.

Slim teksten aanpakken

Leren hoe je een tekst op een handige manier kunt aanpakken zodat je meer onthoudt en sneller klaar kunt zijn.

Plannen en Doen

Leren hoe je een goede planning maakt en hoe je ervoor zorgt dat je je aan je planning houdt.

Concentreren

Leren wat je kan doen om je beter te concentreren tijdens het leren.

Creativiteit

Leren waarom creativiteit onmisbaar is voor een succesvolle toekomst en je creativiteit trainen.

Vul hieronder jouw top-3 in!