Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
Iris

Aanbod

Vacature: vakbegeleider

Wil jij een goed verdienende bijbaan met impact?

Top! Goed dat je er bent. Hieronder vind je meer informatie over het werken als vakbegeleider bij de lente- en zomerscholen van Remind Learning.
 

Wat ga jij doen als vakbegeleider? 

Tijdens een korte en intensieve periode in de mei- en/of zomervakantie ga jij aan de slag als vakbegeleider bij de allerbeste lente- en zomerscholen van Nederland. Tijdens dit programma worden leerlingen begeleid in een schoolvak en in leervaardigheden, zodat ze aan het einde van het jaar toch overgaan én ontdekken hoe ze het beste kunnen leren.
Als vakbegeleider ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke kennisoverdracht van het vak dat je geeft. Dit betekent dat jij er alles aan gaat doen om leerlingen (uit het 2de tot het 5de leerjaar) meer te leren over jouw fantastische vak.
 

Jij krijgt:  

 • de leiding over kleine groepen van maximaal 6 leerlingen. Genoeg tijd en ruimte om leerlingen optimaal te ondersteunen en te laten zien waarom jouw vak het vetste vak ter wereld is!
 • geld! Voor 100 euro per dag (6 uur arbeid) werk je 4 dagen 23 tot en met 26.
 • voorafgaand waardevolle trainingen over leervaardigheden, motivatie en over hoe jij de ideale omstandigheden kunt creëren zodat leerlingen optimaal leren. Goed voor de ontwikkeling van de leerlingen én voor jezelf!
 • toegang tot een fantastisch netwerk van ambitieuze trainers die actief bezig zijn met persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • de kans om impact te maken op de ontwikkeling en schoolcarrière van leerlingen.
De lente- en zomerscholen vinden plaats op verschillende middelbare scholen in Nederland. Reiskosten worden vergoed.
 

 Jij bent:

 • goed in één of meerdere exacte vakken (wiskunde, economie of natuurkunde) én je wilt leerlingen de schoonheid van jouw vak laten zien;
 • een wo- of hbo-student. Het maakt niet uit in welk jaar je zit;
 • 4 dagen achtereenvolgend beschikbaar in de periode 23 april tot en met 26 april;
 • een eindbaas met positieve inslag.

Hoe ziet een dag op een lente- en/of zomerschool eruit? 

 • Nog voor de leerlingen binnenkomen bespreek je kort met de studiecoach hoe de dag eruit gaat zien. De dagcoördinator legt de laatste boeken neer en de dag kan beginnen.
 • Je begint iedere dag met z’n allen. Tijdens de dagstart denken de leerlingen na over wat zij die dag gaan doen. Jij als vakbegeleider helpt de leerlingen met de planning van de dag en de studiecoach helpt de leerlingen om een slimme leerstrategie te bedenken.
 • Na de dagstart ga je met 6 leerlingen aan de slag met het vak. Als vakbegeleider maak jij de theorie praktisch en begrijpelijk, beantwoord je vragen en behandel je klassikaal de leerstof.
 • Gedurende de dag worden er inspirerende workshops gegeven door de studiecoach over leren, leerstrategieën en motivatie. Ook wordt er af en toe een leerling uit je klas gehaald voor een een-op-een-gesprek met de studiecoach over hoe het leren gaat.
 • Het is belangrijk dat de leerlingen tijdens een lange dag hard leren genoeg ruimte krijgen voor gezelligheid, pauze en tijd om te bewegen. Samen met de studiecoach bedenk je wat goede momenten zijn.

Wie zijn wij van Remind?

Wij zijn een groep van 25 enthousiaste studenten die elkaar en de wereld verder willen brengen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doen wij door trainingen te geven aan leerlingen, ouders en docenten over het leren van leren. Wanneer je als vakbegeleider bij Remind komt, word je uitgenodigd voor inspirerende bijeenkomsten en word je onderdeel van het allerleukste team van begeleiders in Nederland.
 
 
Enthousiast over de bijbaan? Meld je nu aan! 
Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met rianne@remindlearning.nl .