Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
Iris

Aanbod

Studententraining

De studententraining

Speciaal voor studenten wordt er elke maand een training bij ons op kantoor aangeboden. Omdat wij zelf allemaal student zijn (geweest), weten wij uit ervaring dat leren best ingewikkeld kan zijn. Studenten ervaren vaak een hoge werkdruk en vinden het lastig om studie, werk, sociale contacten en hobby’s te combineren. Gelukkig hebben wij door te experimenteren met leren ervaren dat dit op een veel slimmere én leukere manier kan, waardoor wij ons hebben ontwikkeld in ‘slim jezelf zijn’. Om het maximale uit jezelf te kunnen halen, zul ook jij leren hoe jij slim jezelf kunt zijn.

Tijdens de training leer je onder andere...

  • Wat mindset is, hoe jij deze bij jezelf kunt herkennen en wat voor invloed dat heeft op je leerproces
  • Hoe jij op een slimme manier kunt leren (bijvoorbeeld: concentratie, onthouden, plannen, teksten leren) zodat je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke activiteiten in je leven
  • Hoe je bewuste keuzes kunt maken, zodat jij je leven kan inrichten op een manier die bij jou past

Omdat wij persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk vinden, zal de training in een kleine groep plaatsvinden. Er zullen twee enthousiaste trainers voor je klaar staan om je te helpen in deze mooie ontdekkingsreis. Iedereen kan namelijk beter worden in het proces van experimenteren met leren, en daar willen wij je graag bij helpen!

MEEDOEN?

De studententraining kost 10 euro, bovendien krijg je ons 'Slim jezelf zijn' werkboek zodat je zelf verder kunt oefenen met de stof. Naast de training zullen wij snacks en drinken verzorgen en na afloop zal er een gezellige borrel zijn zodat je nog even verder kunt kletsen met onze trainers. Deze training vindt plaats op ons kantoor op de Eerste van Swindenstraat 381 in Amsterdam op vrijdag 2 maart en vrijdag 6 april van 13.30 tot 17.00. Je kunt je aanmelden door hieronder op 'ik wil meedoen' te klikken. Zien we jou de volgende keer?