Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
Iris

Aanbod

Remind lente/zomerschool

Lente- en zomerscholen

Om zittenblijven in het VO terug te dringen stelt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, in het kader van het Sectorakkoord VO, in 2018 8,6 miljoen euro beschikbaar voor subsidieverstrekking aan lente – en zomerscholen. Hiermee kunnen leerlingen die anders zouden blijven zitten in de gelegenheid gesteld worden een programma te volgen, waarmee zij de kans krijgen alsnog over te gaan naar het volgende leerjaar. Vanaf 15 januari 2018 is het weer mogelijk om subsidie aan te vragen via deze link.

Leervaardigheid en vakinhoud

Wanneer leerlingen twee weken lang hard werken aan het bijspijkeren van hun cijfers zullen zij betere resultaten halen. Echter willen wij graag dat leerlingen ook in de jaren die voor hen liggen uit de gevarenzone blijven. Daarom combineren wij de kracht van inhoudelijk ijzersterke vakbegeleiders met gespecialiseerde studiecoaches. Zo halen de leerlingen niet alleen hun cijfers op maar ontdekken ze ook hoe zij beter kunnen worden in leren: een vaardigheid waar zij hun hele leven iets aan zullen hebben! 

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Remind kan bieden voor uw school? Neem dan contact met ons op via 020 - 261 1835. Ons informatiedocument kunt u downloaden via onderstaande knop.