Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
Iris

Aanbod

Professionals

Wij willen bevlogen begeleiders in Nederland helpen om nog meer impact te hebben op de ontwikkeling van jongeren.

  • Help jij jongeren bij hun persoonlijke ontwikkeling?
  • Zou je graag nog meer impact willen hebben op jouw doelgroep?
  • Mis je mensen om je heen die je inspireren om meer uit jezelf te halen?
  • Vind je het wel eens lastig om in de belevingswereld van jongeren te kruipen?

Vanaf januari 2015 starten we met de professionalsopleiding van Remind. Hierbij gaan we inspirerende ontmoetingen organiseren voor de helden in Nederland die ook jongeren willen helpen met het vinden van hun weg. Deze opleiding voor professionals zal bestaan uit een kleine groep geselecteerde professionals die begeleid worden door de trainers van Remind. Met onze professionalsopleiding brengen we inspiratie en praktijk samen in een motiverend programma.

Kennismaking

Voor professionals die eerst graag eens vrijblijvend kennis willen maken met Remind, kun je een persoonlijke afspraak maken om bij ons op kantoor in Amsterdam langs te komen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar casper@remindlearning.nl

Enthousiast geworden? Download de informatie, óf schrijf je direct in voor de opleiding, door op één van onderstaande knoppen te klikken. De bijeenkomsten voor de opleiding staan nu ingepland op vrijdag. Omdat we hebben gemerkt dat de interesse heel groot is, maar niet iedereen op vrijdagmiddag beschikbaar is, zullen we de dagen van de bijeenkomsten in overleg zoveel mogelijk aan jullie voorkeuren aanpassen. 

Download informatie Inschrijven

 

 

"Als orthopedagoog met ruime ervaring in persoonlijke begeleiding heb ik kennis mogen maken met een team van gedreven jonge professionals bij Remind Learning. Het uitwisselen van ervaringen met hen heeft mijn inzicht verruimt, en heeft bijgedragen aan de mogelijkheden om hier daadwerkelijk iets mee te gaan doen. Als voor jezelf “eigenaarschap” centraal staat en ontwikkeling continu aan de orde is, dan ben ik ervan overtuigd dat je met Remind verder zult groeien. Het allermooiste is natuurlijk, dat je dit dan als vanzelfsprekend uitdraagt naar de jongeren die je begeleidt!"

- Lucie, orthopedagoog