Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
Iris

Aanbod

NK Onthouden: Scholen

Het Nederlands Kampioenschap Onthouden voor scholieren: wij geloven dat je meer kan dan je denkt!

Bij Remind geloven wij dat leerlingen veel meer kunnen dan zij denken. Op het gebied van leren is er hartstikke veel mogelijk waar nu nog weinig gebruik van wordt gemaakt. Wanneer leerlingen kennis maken met die mogelijkheden en aan de slag gaan met het ontwikkelen van vaardigheden die hen helpen om effectiever, creatiever en met meer plezier te leren, gaat er vaak een wereld voor ze open. Onthouden is één van die vele vaardigheden waarvan wij geloven dat iedereen er een kampioen in kan worden. Om dit aan de wereld te laten zien organiseren wij het NK onthouden voor scholieren. Doe jij ook mee?

NK Onthouden 2015

Op zondag 14 juni organiseerde Remind in samenwerking met het Barlaeus Gymnasium en de Balie het allereerste Nederlands Kampioenschap Onthouden voor scholieren. Zeventien scholieren streden in drie rondes om de titel ‘Nederlands kampioen onthouden’ en hebben uitzonderlijke geheugenprestaties laten zien. Binnen tien minuten onthield een deelnemer vijf reeksen van 10 cijfers op volgorde! Weer een andere deelnemer wist van 35 verschillende personen de voor- en achternamen te onthouden! Na een zenuwslopende finale ging uiteindelijk Edanur van het Barlaeus Gymnasium te Amsterdam met de titel, een beker en een geldprijs van €250,- naar huis.

We kunnen met heel veel plezier terug kijken op een kampioenschap waar alle deelnemers hebben kunnen ervaren dat ze veel meer konden dan ze eerst dachten. Wil je met ons terugkijken? Bekijk hier de aftermovie van het NK Onthouden 2015, of de finale op deze pagina. Ook geheugenkampioen Joshua Foer had een videoboodschap ingesproken voor de deelnemers, en deze is hier te zien!    

NK onthouden 2016

Dit jaar pakten wij nog groter uit en hebben leerlingen van scholen uit heel het land op 16 april 2016 in Paradiso Amsterdam tegen elkaar gestreden om de titel. Bent u geïnteresseerd om ook uw school het komende jaar mee te laten doen? Klik dan onderaan op meer informatie om naar onze speciale NK onthouden pagina te gaan. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon

Wij kijken nu al uit naar wederom een prachtig kampioenschap in 2017. Tot dan?