Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
Iris

Aanbod

NK Onthouden: leerlingen

Het Nederlands Kampioenschap Onthouden voor scholieren: wij geloven dat je meer kan dan je denkt!

Wij geloven dat jij veel meer kan dan je denkt. Op het gebied van leren is er hartstikke veel mogelijk waar nu nog weinig gebruik van wordt gemaakt. Dit geldt ook voor 'onthouden'. Onthouden is één van die vele vaardigheden waarvan wij geloven dat iedereen er een kampioen in kan worden. Om dit aan de wereld te laten zien organiseren wij het NK onthouden voor scholieren. Doe jij ook mee?

NK Onthouden 2017

Op zaterdag 13 mei 2017 organiseert Remind voor de derde keer het Nederlands Kampioenschap Onthouden voor scholieren. Scholieren uit het hele land zullen tijdens het kampioenschap in drie rondes strijden om de titel ‘Nederlands kampioen onthouden’. De uiteindelijke winnaar gaat met de titel, een beker en een geldprijs van €250,- naar huis.

Meedoen

Wil je graag meedoen met het NK Onthouden 2017? We hebben het kampioenschap uitgelegd in het document dat je hier kunt downloaden. Wil je graag meer informatie? Kijk op www.nkonthouden.nl, of klik hier om je direct aan te melden!

Vorige edities

Benieuwd naar de vorige edities? Bekijk hier de aftermovie van het NK Onthouden 2015, en hier de aftermovie van het NK onthouden 2016!