Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
Iris

Aanbod

Voor Scholen

Wij maken wetenschappelijke kennis over leren bruikbaar voor de generatie van nu.

Door middel van onze ontdekkingsreis en materialen kunnen we extra gewicht geven aan de pedagogische functie van een school. Daarom werken we graag met scholen samen en richten we ons volledig op het verrijken van datgene wat er al is. We trainen leerlingen in leren leren, maar om een duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen, trainen we ook docenten en ouders, zodat leerlingen er op school én thuis mee bezig blijven. 

Werken met Remind

Remind heeft in de afgelopen acht jaar meer dan tienduizend middelbare scholieren geholpen om slim zichzelf te zijn. We leren ze om actief aan de slag te gaan met hun manier van leren en bewust te kiezen tussen alle mogelijkheden die de wereld hen biedt. We bouwen samen met middelbare scholen in heel Nederland aan een schoolcultuur waarin iedereen elkaar helpt om zelfgestuurd te leren door kennis en ervaring met elkaar te delen. Zo leren scholieren hoe leren het beste voor hen werkt, kunnen ze effectiever en met meer plezier gaan leren, en leren ze zichzelf beter kennen. Goed voor hun diploma én goed voor hun toekomst! Samenwerken kan op verschillende manieren: van korte workshops voor een leuke middag met inhoud tot volledige trajecten voor leerlingen, docenten én ouders.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat we voor uw school kunnen betekenen? Onderaan deze pagina kunt u informatie downloaden over onze producten. Tevens hebben we een apart document voor onze programma's ten behoeve van de doorstroom voor VMBO naar HAVO en van VMBO naar MBO. Informatie over deze programma's kunt u downloaden via deze pagina.

Ervaringen van docenten en leerlingen

"Coole manieren, vette uitleg, mooie werkwijze. Leren leren, daar leer je wat van" - Leerling VWO4, Johannes Fontanus College

"Prima impuls om in de dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan!" - Docent Dollard College

"Een uitstekende reden om weer eens kritisch te gaan kijken naar mijn lessen" - Docent College Den Hulster

"Leuke training. Fijne manier van communiceren en mooi, af studiemateriaal" - Docent Kalsbeek College