Boek bestellen

Offerte aanvragen

Ons Aanbod

WEBINAR VOOR OUDERS VAN HET JOHANNES FONTANUS COLLEGE

We helpen leerlingen al elf jaar om te experimenteren met leren en te ontdekken hoe leren voor het het beste werkt. Dit jaar verzorgen we de zomerschool op het JFC waar ook uw zoon(s) en/of dochter(s) aan mee kunnen doen! In deze webinar delen we onze ervaring in kinderen begeleiden, wetenschappelijke kennis over slim leren en motivatie, en tips over hoe wij contact leggen om tieners aan te sporen om te gaan experimenteren met leren. Ook vertellen we graag over de zomerschool op het JFC!

Aanmelden

De webinar vindt plaats op maandag 22 juni 19.00 tot 20.30. Via het contactformulier hiernaast kunt u zich aanmelden. U ontvangt dan direct een bevestiging, en de dag van de webinar een link waarmee u de webinar kunt openen. Bent u niet beschikbaar op de 22e? Geen probleem! We sturen de webinar na via de mail. Tot dan!

Programma en live-chat

De webinar wordt verzorgd door twee van onze trainers Zoom. Tevens zal één trainer in de chat live vragen beantwoorden. Tijdens de webinar zullen we een beeld geven van de soorten begeleiding en het programma van de zomerschool. Daarnaast bieden we handvatten en tools die kunnen helpen om uw kind te ondersteunen in het slimmer en gemotiveerder leren.

Hier meld u zich aan

  Naar welk mailadres mogen we de link sturen?


  In welke jaarlaag zit(ten) uw kind(eren) op het JFC?

  123456
  Welke opleiding volgt/volgen uw kind(eren) op het JFC?

  MavoHavoVwoGymnasium

  Whatsapp Remind Learning