Zoek je begeleiding bij het 'leren leren' boek? Klik dan op het icoontje!
Contactflag US020 261 1835
Iris

Aanbod

Boek

Ons 'Slim jezelf zijn' boek is een werkboek waarin wetenschappelijke kennis en onze ervaring praktisch worden gemaakt in de vorm van voorbeelden, oefeningen en handige tips.

Samen met begeleidende filmpjes op deze site (hier) is het boek volledig zelfstandig te gebruiken. Het boek neemt je mee in verschillende vaardigheden zodat jij beter kunt worden in leren én ontdekt wat jij belangrijk vindt. Het boek bieden we de kennis en inspiratie om te kunnen experimenteren, prikkelen we je motivatie om aan de slag te gaan en geven we je de structuur om bezig te blijven. Allemaal zodat jij meer kan doen van wat je graag wilt doen.

Bestellen?

Bestel direct het boek  voor €27,50 inclusief verzending door hier te klikken. Heb je al een boek en ben je op zoek naar de online begeleiding die bij het boek hoort? Klik dan hier. Mocht je vragen hebben over het boek kun je ons altijd een mailtje sturen.

Marriët, moeder

"Ik ben er samen met mijn zoon (14 jaar, 3VWO) mee aan de slag gegaan. Wij zijn er alletwee heel enthousiast over! Ik merk dat hij het geleerde meteen in de praktijk wil brengen. Compliment voor de aansprekende methode!"

Pim D., Docent Bornego college

"Complimenten over de concrete inhoud, de aansprekende voorbeelden en het werken aan stuurbaar gedrag bij de leerling."

Linda J., Docent ROC Twente

"Ik heb het boek besteld omdat ik het bij ons in het loopbaancentrum had zien liggen. Ik wil het wellicht komend schooljaar gaan gebruiken met de leerlingen. Ik vind het echt een superboek! Erg handig, duidelijk en overzichtelijk. De bijbehorende filmpjes zijn ook echt super, prima voor een lessituatie om af te wisselen! Ook voor wat betreft mijn thuissituatie, waar twee van mijn kinderen moeilijk lerend zijn. Een topper dus!"

Eerstejaar student HBO

"Het boek is echt een eyeopener. Door de oefeningen ervaar je echt het verschil tussen bepaalde aanpakken. Hierdoor zie je meteen resultaat. Dit leidde er bij mij toe dat ik het daadwerkelijk vaker ben gaan toepassen."