Boek bestellen

Offerte aanvragen

Trainersopleiding

Trainer worden
bij Remind?

De aanmelding voor de trainersopleiding 2023 is gestart! Wil jij alles leren over training geven én persoonlijke ontwikkeling terwijl je impact maakt en betaald krijgt als trainer? Dan is de Remind trainersopleiding zeker wat voor jou.

Trainersopleiding

Remind Learning is een organisatie van trainers met een ambitieuze missie: wij willen dat iedere leerling in Nederland op school wordt aangemoedigd om slim zichzelf te zijn. Dat bereiken we door zelf te leren om de allerbeste trainers te worden, en die kennis en ervaring in te zetten op scholen in het hele land. Om onze missie te laten slagen bieden we een geweldige trainersopleiding voor studenten. Onze trainersopleiding duurt twee jaar, maar kan je naast je eigen studie doen.

Wat kost de opleiding?

De opleiding kost ongeveer €2000,- per deelnemer. Jij hoeft echter niets te betalen. Sterker nog: wanneer je voor de klas staat krijg je zelfs betaald. Het enige dat we van je vragen is dat je tijdens de opleiding actief bent als trainer. Dat betekent dus dat je een commitment geeft van minimaal twee jaren. Dit stelt je in staat om je snel te ontwikkelen als trainer en een grotere impact te hebben op leerlingen en docenten. Daarmee vergroten wij ook onze impact, en dat past bij de ambitieuze missie waar we voor gaan.

Tijdens de trainersopleiding…

  • Ben je gemiddeld 12 uur per week bezig met Remind. Dit omvat zowel het volgen van de opleiding als het geven van trainingen.
  • Volg je maandelijkse inspirerende sessies over thema’s rondom trainersvaardigheid en persoonlijke ontwikkeling.
  • Geef je (betaald) trainingen aan leerlingen, docenten en ouders middels ons “slim jezelf zijn” programma.
  • Krijg je loopbaancoaching van onze meest ervaren trainers ter ondersteuning van je professionele ontwikkeling.
  • Worden er trainersdagen verzorgd om samen met andere trainers te leren en te groeien.
  • Worden er sociale evenementen zoals borrels en wintersport georganiseerd om deelnemers de kans te geven elkaar beter te leren kennen.

Enthousiast geworden? Download dan ons informatiedocument via de knop hieronder om meer te lezen over de trainersopleiding en hoe je kunt solliciteren. Tot snel!

Whatsapp Remind Learning