Boek bestellen

Offerte aanvragen

Proefpakket voor teamleiders

DIGITALE MENTORLESSEN OVER LEREN

Help leerlingen om te experimenteren met leren en te ontdekken hoe zelfstandig leren voor hen het beste werkt! Tot eind februari kan iedereen kosteloos gebruik maken van ons programma.

De mentor ondersteunen

Mentoren hebben het druk, helemaal in deze tijd. Daarom hebben wij ons materiaal zo ontworpen dat mentoren met minimale voorbereidingstijd toch een goede mentorles (op afstand) kunnen geven. Door de inzet van video en audiofragmenten wordt theorie uitgelegd en heeft de mentor de handen vrij om contact te maken en met de leerlingen uit te vinden hoe slim leren voor hen het beste werkt.

Remind en LessonUp

Afgelopen jaar hebben wij alle modules uit ons ‘Slim jezelf zijn’ werkboek gedigitaliseerd en verpakt in kant-en-klare lessen op het platform LessonUp. Leerlingen kunnen in de klas of thuis met de les meedoen op hun telefoon, tablet of laptop. Het platform stelt voorgeprogrammeerde vragen aan de individuele leerling zodat iedere leerling actief betrokken wordt, ook op afstand!

Leerlingen die hun eigen leerproces vormgeven

Het doel van al onze programma’s is om leerlingen te stimuleren eigenaarschap te nemen over leren. Door hen te laten experimenteren met leren ontdekken ze hoe leren voor hen werkt en hoe ze het slimmer, sneller en leuker kunnen doen. Ze leren om zichzelf te motiveren, overzicht te houden over hun leerwerk en slim om te gaan met hun planning en hun leeromgeving. In onze digitale mentorlessen gaan de leerlingen aan de slag met de onderwerpen: hersenen, onthouden, plannen, concentreren, slim teksten leren, wilskracht, creativiteit, motivatie en samenwerken. Elke les volgt een vast stappenplan waarvan aangetoond is dat het eigenaarschap bij leerlingen verhoogt.

Gebruik onze lessen één maand gratis!

Omdat de scholen weer gesloten zijn en onderwijs op afstand nu de norm is, hebben we gekozen om onze lessen gratis beschikbaar te stellen voor iedereen zolang de lock-down duurt. Voor iedereen die via dit formulier toegang blijft de voucher één maand actief. Daarnaast kan een proefexemplaar van ons werkboek Slim jezelf zijn aangevraagd worden. Dit doet u door hieronder uw gegevens in te vullen waarna u een ‘vouchercode’ en/of proefexemplaar van het boek toegestuurd krijgt. Voor het proefexemplaar geldt dat er per school één aan te vragen is. Heel veel lees en doe plezier! Voor feedback of vragen zijn wij overigens altijd bereikbaar!
    Whatsapp Remind Learning