Boek bestellen

Offerte aanvragen

Over ons

ONZE TRAINERS

Onze trainers zijn zelf nog student en hierdoor het beste voorbeeld van hun boodschap. Zo inspireren zij anderen om ook aan de slag te gaan met ‘slim jezelf zijn’.

Amsterdam

Nikki

De combinatie van experimenteren, psychologie en coaching doet mijn hart sneller kloppen. Ik voel hier een echte passie om anderen te helpen. Samen groeien en ontdekken welke mogelijke wegen er zijn. Verandering begint bij jezelf en ik zal je daarbij begeleiden!

Nikki

Shadaiya

Hey, ik ben Shadaiya! Ik studeer sociale wetenschap en ik ben zeer geïnteresseerd in psychologie en zelfontwikkeling. In mijn vrije tijd lees ik graag, zing ik en houd ik ervan sociale activiteiten te ondernemen!

Shadaiya

Yara

Hoi! Ik ben Yara en ik studeer Toegepaste Psychologie. Ik hou van gezelligheid en mensen om me heen. Mijn doel is mensen te helpen om het beste uit zichzelf te kunnen halen.

Yara

Zulal

Hoi! Ik ben Zulal en ik studeer Pedagogische Wetenschappen. Ik heb een passie voor muziek en sporten. Jezelf blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk en ik zou je daar graag bij willen helpen!

Zulal

Sacha

Hey, mijn naam is Sacha. Ik hou van lachen, ontdekken en goede gesprekken. Dat zijn nou precies drie dingen die voorkomen in de trainingen van Remind, mooi hè!

Sacha

Julian

Hoi! Ik ben Julian. Geboren Fries, maar ondertussen volwaardig geïmporteerd Amsterdammer. Geschiedenisfanaat die graag verhalen leest én vertelt.

Julian

Annick

Hi! Ik ben Annick en ik word blij van nieuwe avonturen, skiën, hockey, nieuwe dingen leren, reizen, schilderen, met vrienden zijn en spelletjes winnen! Het is mijn missie om jou net zo blij te maken 🙂

Annick

Annabelle

Hi! Ik wil graag mensen helpen, dat zie je al terug in mij studiekeuze en het is nog leuker om dat nu al te mogen doen bij Remind. Tot snel!

Annabelle

Aylin

Hi iedereen! Ik ben Aylin en ik studeer Toegepaste Psychologie. Mijn interesse ligt in het ontdekken hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Ik kan niet wachten om samen te ontdekken waar jij in kan groeien!

Aylin

Luka

Hoi, ik ben Luka! Pas later in mijn studie leerde ik dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde doen en vooral hoe ik dat wilde vanuit m'n passie voor mensen, dus ik wil graag anderen helpen om dit eerder in te zien en te gebruiken!

Luka

Xin Lin

Hoi, mijn naam is Xin Lin en ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien als persoon, zodat ik anderen nog beter kan helpen hetzelfde te doen. Laten we van elkaar leren en elkaar inspireren! 🙂

Xin Lin

Lara

Hi ik ben Lara! Ik studeer Forensische Orthopedagogiek en ik wil jou graag bijbrengen dat motivatie al het halve werk is.

Lara

Marte

Hoi! Ik ben Marte en ik hou heel erg van talen leren, daarom heb ik Zweeds gestudeerd en doe ik nu Arabisch. Ik help je graag om ook uit te vinden wat jou enthousiast maakt, want leren kan superleuk zijn!

Marte

Misha

Hoi, ik ben Misha. Ik ben student Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen, die een passie heeft voor filosofie, psychologie, sociologie, sporten en muziek.

Misha

Anne

Hoi ik ben Anne! Leerlingen meer vertrouwen geven in hun eigen kunnen vind ik het allerbelangrijkste. Daarnaast ga ik graag samen op ontdekking om leren leuk en afwisselend te maken!

Anne

Frederiek

Hallo allemaal! Ik ben Frederiek en ik ben altijd nieuwe dingen aan het proberen. Zo ontdek ik allemaal vette dingen over mezelf, mijn hobby's, mijn omgeving en anderen! Wat ga jij proberen?

Frederiek

Barbara

Heehallo:) Ik ben Barbara en bij Remind heb ik geleerd dat het leven 1 groot leerproces is en dat je zelf heel veel invloed hebt om dit leuker te maken! Ik help jou graag om te kijken wat jij wilt leren en hoe je dit leuker kunt maken!

Barbara

Finn

Ik ben Finn, ik heb criminologie gestudeerd mijn passies zijn reizen, sporten en andere mensen helpen met zichzelf ontwikkelen om de beste versie van zichzelf te zijn.

Finn

Laurens

Ik vond school moeilijk maar heb uiteindelijk ontdekt hoe leren voor mij het beste werkt. Slimme leertechnieken vind ik heel gaaf, maar ook ga ik graag snowboarden, kiteboarden en surfen. Eigenlijk alles op een plank!

Laurens

Rotterdam

Ruben

Mijn naam is Ruben. Ik houd van nieuwe dingen leren en vind het leuk om die kennis door te geven. Ik probeer samen met het Remind team het beste in anderen naar boven te halen!

Ruben

Fien

Hoi, ik ben Fien! Wat ik in mijn studie psychologie heb geleerd, is dat jij samen met jouw brein zoveel meer kunt dan jij nu denkt! Mijn passie is dan ook om jou een echte meester van je brein én jezelf te laten worden om te kunnen groeien in de dingen waar jij gelukkig van wordt.

Fien

Jet

Hoi! Ik ben Jet. Ik hou van een goed gesprek en beteken graag iets voor een ander en de maatschappij. Ik vind het ook leuk om anderen iets te leren en om mezelf verder te ontwikkelen!

Jet

Damiën

Hoi! Ik ben Damiën. Nieuwe dingen uitproberen en experimenteren is waar ik veel van leer. Ik help jou er graag bij!

Damiën

Tilburg

Giovanni

Hey, ik ben Giovanni Tillie uit Tillie ;). Persoonlijke ontwikkeling is mijn leven en dat doe ik graag samen met anderen!

Giovanni

Jente

Hee, ik ben Jente en ik studeer psychologie. Ik vind het super leuk om mensen te laten zien hoe gaaf het is om je eigen pad creëren in het leren en studeren!

Jente

Anne

Hi! Ik ben Anne, student psychologie, en ik probeer altijd van verschillende perspectieven naar een uitdaging te kijken.

Anne

Steffen

Ik ben Steffen. Ik sport en mediteer bijna iedere dag. Persoonlijke ontwikkeling is het mooiste wat er is!

Steffen

Emma-Rose

Ik ben Emma-Rose. Ik kom uit Limburg en mijn geheime talent is taarten bakken 🙂

Emma-Rose

Bobbie

Hey ik ben Bobbie! Ik vind het altijd leuk om samen met de mensen om mij heen te leren. Bij Remind ben ik daarom goed op mijn plek omdat wij hier heel veel van elkaar leren!

Bobbie

Stefanie

Heyhoi, ik houd van zo veel mogelijk creatieve dingen te bedenken en te doen. Dat pas ik ook toe op bakken, taartjes, cakejes, koekjes, noem maar op!

Stefanie

Julian

Hi, ik ben Julian en ik houd ervan om mijn training aan jou leerzaam, en heel leuk te maken. Ik kan chaotisch zijn maar ik ben ook iemand waar je altijd van op aan kan ;).

Julian

Wietske

Hey! Ik ben Wietske, hou heel erg van kitesurfen en ik laat jou in mijn trainingen graag ervaren dat het allemaal wel goed komt.

Wietske

Utrecht

Ilse

Hi! 🙂 Ik ben Ilse en altijd in de weer om nieuwe dingen te leren, mezelf te ontwikkelen en als walvisfanaat de wereld rond te trekken. Bij Remind help ik jou ook slimmer jezelf te zijn om het leven nog leuker te maken!

Ilse

Vincent

Hey, ik ben Vincent! Ik vind het super interessant om allerlei dingen uit te proberen om het leven leuker en makkelijker te maken!

Vincent

Bonnie

Hee! Ik ben Bonnie. Ik ben humanistiek studente, tennisster, frettenverzorgster, energiek en een beetje chaotisch. Eureka-momenten maken mij enthousiast, omdat ze aanduiden waarop ik weer iets nieuws heb ontdekt over mijzelf of de wereld om me heen.

Bonnie

Laila

Hello, Ik ben Laila. Ik studeer psychologie in Utrecht. Verder vind ik sporten en mensen aan het lachen maken leuk.

Laila

Can

“Leren het zelf te doen”.Gewapend met een grap en een lach gaan we er samen een toffe tijd van maken!

Can

Anouk

Hi! Ik ben Anouk. Ik geloof in een nieuwsgierige houding en openstaan voor nieuwe ervaringen. Een keertje samen inspireren en leren?🌻

Anouk

Sofie

Hey! Ik ben Sofie! Het allermooiste wat er is vind ik het ontdekken dat er meer mogelijk is dan je in eerste instantie dacht. Er gaat een wereld voor je open wanneer je hierachter komt. Het geeft mij veel voldoening om anderen te begeleiden bij het ontdekken hiervan.

Sofie

Daniël

Hallo, ik ben Daniël. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en luister ik naar muziek. Naar mijn mening is het allermooiste wat je kan doen mensen inspireren en helpen.

Daniël

Daan

Hoi! Ik ben Daan, ik dacht altijd dat school en leren niet mijn ding waren, maar ik had gewoon nog niet gevonden waar ik enthousiast van werd. Ik hoop dat ik hier bij Remind anderen daar ook mee kan gaan helpen!

Daan

Sophia

Hoi! Ik ben Sophia. Ik wil leerlingen de handvatten bieden om vol vertrouwen de wereld te betreden en uitdagingen te omarmen. Want juist in het moedige spel van falen liggen verborgen schatten van wijsheid verscholen.

Sophia

Benjamin

Hoi! Ik ben Benjamin, ik vind het leuk om mijzelf steeds beter te leren kennen en door te ontwikkelen. Ik help graag anderen om dit ook te doen!

Benjamin

Tom

Hoi! Ik ben Tom. Ik vind het superleuk om met anderen te kijken hoe we leren leuker en makkelijker kunnen maken!

Tom

Thomas

Hey! Ik ben Thomas, samen gaan we opzoek naar motivatie om het beste uit jezelf te halen!

Thomas

Stella

Hi! Ik ben Stella. Ik hoop leerlingen vooral te inspireren, en te laten zien dat ze zichzelf mogen zijn!

Stella

Sofie

Hee! Ik ben Sofie en ik zie het leven als een grote ontdekkingsreis waarin ik mezelf en de wereld beter leer begrijpen, grenzen verleg en nieuwe dingen kan leren. Reis je mee?

Sofie

Joppe

Hey ik ben Joppe. Ik luister graag muziek en ik hou van uitstapjes maken. Daarnaast vind ik persoonlijke ontwikkeling iets moois en ben ik hier graag mee bezig.

Joppe

Florette

Hoi! Ik ben Florette en ik heb naast mijn studie heel veel hobby's, waaronder boksen, klimmen, hardlopen en schilderen. Daarom is het voor mij belangrijk om mijn leven goed in te richten. Ik help jou ook graag bij het creëren van je ideale leven!

Florette

Daniël

Hoi! Ik ben Daniël, student Humanistiek en hou van basketbal en salsa dansen. Naar mijn idee is er niks mooiers dan de wereld ontdekken, toch?!

Daniël

Traian

Hoi! Ik ben Traian. Ik studeer Rechten en ik houd ervan om te kijken wat de beste en leukste oplossing is voor elke situatie.

Traian

Wouter

Hoi! Ik ben Wouter. Ik heb een passie voor onderwijs, voetbal en reizen. Anderen helpen en coachen vind ik één van de leukste dingen om te doen!

Wouter

Merijn

Hey! Ik word erg enthousiast van leren hoe je écht stappen kan zetten, om zo jezelf te leren kennen en je toekomst in te richten zoals jij dat wil. En wie ben jij?

Merijn

Roos

Hi! Ik ben Roos. Als ik iets leuks vind, dan ga ik er ook 100% voor. Dit geldt ook voor Remind!

Roos

Daphne

Hoi! Ik ben Daphne. Ik bruis van de energie, zie vaak verschillende mogelijkheden en leer heel graag nieuwe dingen!

Daphne

Tjebbe

Ik ben Tjebbe. Mijn motto is: Mankementen maken mooie momenten magisch!

Tjebbe

Sacha

Hoi! Ik ben Sacha. Ik vind het heerlijk om ondernemend bezig te zijn en hier een stukje brutaliteit aan toe te voegen.

Sacha

Marieke

Hoi! Mijn naam is Marieke en ik vind graag samen met jou uit hoe we jouw middelbare schooltijd een stukje leuker en makkelijker kunnen maken!

Marieke

André

Hoi! Ik ben André en wil graag zoveel mogelijk leerlingen laten zien dat ze van hun schooltijd een feestje kunnen maken!

André

Eva

Hoi ik ben Eva! Ik vind het belangrijk om altijd nieuwe dingen over jezelf te ontdekken. Het inspireert mij om anderen te helpen met leren leuker en makkelijker maken!

Eva

David

Ik ben David, en ik help anderen graag zichzelf beter te leren kennen. Slim leren leren is daar de eerste stap in, omdat je op die manier leert naar jezelf te kijken!

David

Vincent

Hee! Ik ben Vincent. Ik studeer Humanistiek, en training geven is mijn passie. Dit doe ik het liefst over het onderwerp jezelf leren kennen, en dat kan bij Remind!

Vincent

Wietske

Hey! Ik ben Wietske, hou heel erg van kitesurfen en ik laat jou in mijn trainingen graag ervaren dat het allemaal wel goed komt.

Wietske

Leerling - Rijnlands Lyceum

'Ze hebben een goede manier gebruikt om informatie over te brengen. Ze wisselden namelijk goed af tussen ons laten luisteren en ons aan het werk zetten.'

Leerling - Het Nieuwe Eemland

'Je kon echt betrokken mee doen door de spelletjes en door dat er veel vragen werden gesteld ga je automatisch beter opletten. Het was een leuke workshop in tegenstelling tot andere workshops waar ik aan deelgenomen heb!'

Docent - Kalsbeek College

'De openheid van jullie als trainers was top. Heldere (ervarings)verhalen en ervaringsmomenten voor ons. Jullie enthousiasme/doorleefdheid (you teach what you preach). Voor mij motiverend'

Docent - Windesheim Almere

'Divers, frisse en goede trainers, die dicht bij onze doelgroep staan.'

Leerling - My College

'De trainers hebben veel geduld en proberen iedereen er in mee te slepen.'

Whatsapp Remind Learning