Boek bestellen

Offerte aanvragen

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

Dit zijn onze helden van het kantoorteam. Zij helpen anderen vanuit hun eigen kennis en ervaring om eigenaarschap te nemen over het leerproces. Zo dragen ze bij aan nóg beter onderwijs in Nederland.

Jet

Bij Remind helpen we jongeren bij het ontdekken en ontwikkelen van wie ze zijn en bij het maken van keuzes die daarbij passen, iets wat ik zelf heel graag had willen leren over mezelf toen ik op de middelbare school zat. Ik vind het mooi dat ik dat nu voor andere jongeren kan betekenen en tegelijkertijd veel over mezelf kan leren, daarom werk ik zo graag bij Remind! Het liefst ben ik in contact met de jongeren tijdens het geven van trainingen door het hele land. Als ik geen training geef, houd ik me bezig met de financiën van Remind en ben ik HR van team Rotterdam. Eén van de vele mooie ervaringen die ik heb gehad bij Remind was toen ik een heel open en persoonlijk gesprek had met een groepje leerlingen over hoe we allemaal omgaan met de angst om fouten te maken. De eerlijkheid en openheid van iedereen maakte het gesprek heel speciaal, waardoor ik zelf ook met een geïnspireerd en gemotiveerd gevoel naar huis ging.

Eva

Remind is een plek waar heel veel geïnspireerde en gemotiveerde mensen rondlopen die allemaal de wereld en zichzelf een stukje beter willen maken! Bij Remind werken stelt mij in staat om anderen te ondersteunen in het worden van de beste versie van zichzelf en helpt mij daarnaast dat zelf ook te zijn. Voor Remind zorg ik voor het blij, bezig en betrokken zijn van de trainers. Ook organiseer ik momenten waarbij Remind samenkomt en draag ik zorg voor het team van vakbegeleiders. Mijn mooiste ervaring bij Remind moet het organiseren van de trainersopleiding voor Groningen zijn geweest. Het begeleiden van de nieuwe trainers bij hun ontwikkeling als trainer en als persoon is voor mij heel waardevol en leerzaam geweest!

Wouter

Voordat ik bij Remind ben gaan werken, heb ik twee jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Hier ontdekte ik dat veel leerlingen leren niet altijd even leuk vinden en er soms ook veel moeite mee kunnen hebben. Bij Remind kan ik leerlingen meer bewust maken van het feit dat leren een stuk leuker én makkelijker gemaakt kan worden en dat je zelf invloed hebt op hoe je dit doet. Op dit moment ben ik vooral bezig met productontwikkeling, sales, accountmanagement en geef ik trainingen. Eén van de mooie ervaringen die ik bij Remind heb gehad, is dat ik heb bijgedragen aan het schrijven van het nieuwe ‘Slim jezelf zijn’ boek. De gedachte alleen al dat duizenden leerlingen dit boek zullen ontvangen en hiermee gaan werken, maakt mij heel trots!

Wietske

Ik ben bij Remind gaan werken, omdat ik hier een groepje mensen heb gevonden die met hetzelfde enthousiasme als ik het onderwijs in Nederland een stukje beter willen maken. Ik ben kapitein van onze teams in Utrecht en Tilburg en verder zijn mijn voornaamste werkzaamheden sales, accountmanagement en HR van de Utrecht-locatie. Ik leg dus contacten met scholen en zorg ervoor dat de trainers van team Utrecht blij, bezig en betrokken zijn. Een uitspraak van een leerling die ik nooit zal vergeten is: “Jij begrijpt mij tenminste! Leraren begrijpen mij niet!”.

Finn

Het leek mij heel erg vet om deel uit te maken van een jonge groep bevlogen mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en anderen daar ook bij te helpen. Daarom ben ik bij Remind gaan werken. Ik ben kapitein van team Amsterdam. Daarnaast ben ik accountmanager en haal ik  nieuwe opdrachten binnen. Mijn mooiste ervaring met Remind is het organiseren van de lentescholen in de meivakantie van 2019 en dan specifiek het vieren van succes met veel van de trainers en vakbegeleiders.

David

Ik houd van leren, theorie toepassen in mijn eigen leven en reflecteren. Zelf bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en anderen daarmee helpen, maakt me heel erg blij! Tot voor kort ben ik verantwoordelijk geweest voor de seizoensscholen. Nu houd ik mij onder andere bezig met accountmanagement en sales. Ik kijk altijd erg uit naar de wintersport van Remind: met alleen maar Remind trainers om je heen iets nieuws uitproberen is de ultieme growth mindset ervaring! Wat ik ook nooit zal vergeten is wanneer tijdens trainingen het geplante zaadje ontkiemt en leerlingen successen ervaren met experimenteren, eigenaarschap en motivatie.

Damiën

Toen ik de vacature van Remind zag, stond er dat ik bij Remind voornamelijk zelf zou gaan leren over slimmer en gemotiveerder leren. Ik vond dat heel interessant en ook heel handig voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik ben de kapitein van het Rotterdam-team en ik houd mij verder bezig met sales en werving & selectie. Daarnaast geef ik ook veel verschillende soorten trainingen. Een moment dat mij altijd bij zal blijven is dat ik een ongemotiveerde leerling, die onzeker was over zijn cijfers, kennis liet maken met onthoudtechnieken en visualiseren. Hij ging het oefenen en op een gegeven moment zei hij: “Holy shit! Dit werkt gewoon!”. De laatste twee dagen was hij echt een voorbeeldige leerling en deed hij veel meer zijn best om met de leertechnieken aan de gang te gaan.

Laurens

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik mijzelf veranderd van een niet-functionerende middelbare scholier in een succesvolle student. Ik geloof dat iedereen dat kan en in zich heeft, daarom ben ik bij Remind gaan werken. Samen met André ben ik mede-eigenaar van Remind. Één van de vele mooie ervaringen die ik heb gehad sinds ik werkzaam ben bij Remind: “Op de laatste dag van een tweeweekse zomerschool, waarbij kids in de vakantie naar school gingen, waren er twee boefjes: een stille leerling en een extraverte leerling. Ze hadden super veel geleerd, gedeeld en bereikt. Nadat de extraverte leerling mij heel hartelijk bedankte, stapte de stille leerling naar voren en zonder iets te zeggen pakte hij mij op in een hele dikke knuffel, waarna hij me neerzette en dankjewel zei”.

André

Ik ben mede-eigenaar van Remind en ik vond school niet per sé een positieve ervaring. Tijdens mijn studie realiseerde ik me dat ik nooit echt was gevraagd wat ik leuk vond om te doen. Toen ik een training van Remind volgde, ontdekte ik dat er binnen de kaders van het onderwijssysteem vet veel mogelijkheden zijn om er zelf voor te zorgen dat je wel een positieve onderwijservaring hebt. Dat vond ik knettergaaf en dat wil ik graag van de daken schreeuwen!. De mooiste ervaring die ik tot nu toe heb gehad is het organiseren van het  NK Onthouden in 2017 en het schrijven van het ‘Slim jezelf zijn’ boek.

Whatsapp Remind Learning