Boek bestellen

Offerte aanvragen

Onze missie

Wat willen wij bereiken?

Wij zijn Remind Learning en wij hebben een missie: leerlingen laten ervaren dat zij zelf leiding kunnen nemen over hun leerproces.

Onze missie

Onderwijs waarin je ervaart dat je zelf de leiding kunt nemen over jouw leerproces. Dat is iets wat wij zelf hebben gemist en daarom hebben we het tot onze missie gemaakt om dat te veranderen. Veertien jaar geleden zijn we gestart met onze ontdekkingsreis naar een antwoord op de vraag hoe we van dat ideaal waarheid kunnen maken. Door zelf te experimenteren hebben we geleerd hoe je eigenaarschap in het onderwijs kunt stimuleren. Daar willen we zoveel mogelijk scholen in Nederland mee helpen.

Schermafbeelding 2018-08-13 om 11.05.26

Eigenaarschap en leren

Wij hebben ervaren dat onderwijs voor ons niet altijd voelde als het cadeautje dat het eigenlijk is. Verplichte tijden en verplichte vakken in combinatie met een brein dat volop in ontwikkeling is dragen hierin niet bij aan de garantie van een positieve ervaring. Ervaren dat je zelf aan het roer staat en eigenaarschap kunt nemen voelt daarom voor velen nog erg ver weg. We moeten leerlingen en studenten hierin ook deels gelijk geven: er zijn veel dingen waar je in op school weinig tot geen invloed op hebt. Wij maken leerlingen en studenten er echter van bewust dat er ook heel veel dingen zijn waar ze wel degelijk invloed op hebben. Hoe je tegen leren aankijkt en hoe je het aanpakt bijvoorbeeld. Hier hadden we zelf veel aan gehad toen we nog op school zaten.

Whatsapp Remind Learning