Boek bestellen

Offerte aanvragen

AANBOD

LEERLINGENTRAININGEN

Tijdens onze trainingsprogramma’s voor middelbare scholieren maken leerlingen kennis met verschillende leertechnieken, ontdekken waar ze gemotiveerd voor zijn en werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Eigenaarschap nemen

Tijdens onze reguliere programma’s werken we samen met leerlingen in 2 of 3 trainingen van 3 tot 5 uur aan allerlei onderwerpen rondom slimmer en gemotiveerder leren. Onze trainingen worden gegeven door studenten, omdat zij dicht bij de belevingswereld van de leerlingen staan. Dat maakt dat onze trainingen een ontspannen en open sfeer hebben, waarin er een open gesprek kan worden gevoerd over leren en motivatie. Er ontstaan discussies over talent, creativiteit, gewoontes en nadenk-vragen over de toekomst waarin elke leerling zelf kan kiezen wat er bij hem of haar past.

Onze trainingen zijn opgebouwd uit de check, het ervaren, het experiment en de terugblik. Dit houdt in dat we bij elk onderwerp wat we bespreken, eerst kijken naar hoe iets op dit moment gaat. Vervolgens gaan we allerlei nieuwe technieken voor dat onderwerp uitproberen. Aan het einde van een training kiest een leerling zelf waar hij of zij mee aan de slag wil, waar tijdens een volgende training op wordt gereflecteerd. Dit zorgt voor een afwisselende inhoud waarbij leerlingen veel verschillende dingen uitproberen, meer te weten komen over de kennis die er is over leren, samenwerken en nadenken.

Meer leren

Voor geïnteresseerde bovenbouwleerlingen bieden wij het Train de Trainer-programma, waarin we ze opleiden tot Remind-coaches voor onderbouwleerlingen. Bij zowel reguliere leerlingentrainingen als TdT-programma’s bieden we ondersteunende docententrainingen en geven we ouderavonden. Op deze manier is de gehele omgeving op de hoogte van waar de leerlingen mee bezig zijn. We zorgen er zo voor dat de omgeving een stimulans is voor de leerlingen en dat ze blijven doen wat ze hebben geleerd.

Onze modules

De onderwerpen die we behandelen zijn…

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over onze reguliere programma’s voor leerlingen? Klik op onderstaande button om onze informatiebrochure te downloaden. Mocht je nog vragen hebben kun je ook altijd even contact opnemen.

Whatsapp Remind Learning