Boek bestellen

Offerte aanvragen

DE LEERSCAN

LEERSCAN RAPPORTAGE

Heb je de leerscan afgenomen bij een of meerdere groepen leerlingen? Vul dan hieronder je e-mail adres in. Wij zullen zorgen dat je binnen 2 werkdagen de rapportage ontvangt!

Rapportage

Nadat je je e-mail adres hebt ingevuld zullen wij zo snel mogelijk een rapportage maken van de resultaten. De rapportage is een weergave van de gemiddelde scores van de constructen mindset, zelfgereguleerd leren, experimenteren met leren, en eigenaarschap. Op basis van deze informatie kun je gerichte interventies ontwerpen om leerlingen te helpen met een van deze constructen.

Meer informatie en advies

Mocht je na het lezen van de rapportage een gedetailleerder overzicht van de afzonderlijke stellingen willen ontvangen, neem dan contact met ons op via 020 – 261 1835 of via hello@remindlearning.nl. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend langs om de rapportage toe te lichten en eventueel vanuit onze ervaring in het stimuleren van eigenaarschap bij leerlingen te adviseren.

Ik heb de leerscan afgenomen!

Heb je de leerscan afgenomen? Vul hieronder je gegevens in en we zullen binnen twee werkdagen de rapportage versturen naar het opgegeven e-mail adres.

    Whatsapp Remind Learning